Лайм

Українка перемогла на міжнародному конкурсі краси: багато хто її знає по шоу "МастерШеф"

Конкурс проходив в столиці Індії

Анастасія Погосова з Миколаєва здобула перемогу на міжнародному конкурсі пишної краси Mrs. Extraordinary of the World, який проходив в Нью-Делі (Індія).

Своїм досягненням українка похвалилася на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фотографію з короною. Право брати участь у конкурсі Анастасія отримала після того, як стала володаркою титулу "Місіс Україна плюс-сайз".

Погосова стала першою учасницею за всю історію конкурсу краси, якій вдалося отримати корону переможниці, переступивши вікову позначку в 40 років. За перемогу боролися красуні розміру "плюс" з різних куточків світу. Українка залишила позаду 10 фіналісток.

Анастасія відома українському глядачеві за новим сезоном кулінарного шоу на телеканалі СТБ "МастерШеф". Вона прийшла на проект, щоб показати на своєму прикладі всім жінкам за 40, що можна добитися всього в будь-якому віці.

Погосова раніше працювала заступником начальника міського управління у справах культури і спорту. Потім Анастасія вийшла заміж за підприємця, колишнього директора бази курорту Коблево, Едуарда Погосова, який був набагато старший за неї.

Після смерті чоловіка Анастасія стала вести бізнес чоловіка, а також жити в своє задоволення. Жінка виступає зі стендапом, співає в ансамблі і багато подорожує.

  • 12 вересня в київському Палаці "Україна" відбувся головний щорічний конкурс краси "Міс Україна-2019". Звітний титул найкрасивішої дівчини нашої країни і корону отримала харків'янка Маргарита Паша.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді