Лайм

12 поганих ідей манікюру для коротких нігтів: який дизайн вже не в моді

Що не варто робити власницям коротких нігтів

Багатьом дівчатам подобаються довгі нігті. Але що робити тим, кому такий манікюр не йде? Або тим, у кого від природи нігті ламкі і тому їх складно відростити? У цьому матеріалі ми вирішили розповісти, яких помилок варто уникати власницям коротких нігтів.

По-перше, важливо пам'ятати, що на коротких нігтях завжди сильніше помітні всі нерівності. Тому обов'язково потрібно звертати увагу на акуратність форми. Також на короткому манікюрі може погано виглядати класичний френч, особливо в тому випадку, якщо нігті занадто квадратної форми.

Яскраві принти та малюнки теж не завжди підходять коротким нігтям. До того ж, подібний арт давно застарів і вийшов з моди.

Варто бути обережними з блискітками, камінням та іншими аплікаціями. Короткі нігті можуть виглядати занадто масивно і грубо з такими прикрасами.

На короткому манікюрі сильніше видно нерівності лаку. Тому його завжди потрібно наносити в кілька шарів. Але найголовніше - пам'ятати про доглянутість. Адже найгірший манікюр для будь-якої довжини нігтів - неакуратний.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима