Лайм

Лобода показала обличчя без макіяжу, але не всі фани оцінили

Співачка показала, як виглядає в повсякденному житті

Українська співачка Світлана Лобода, яка перебралася до Росії, постала перед шанувальниками без грама косметики на обличчі.

Фото без макіяжу 36-річна артистка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. "Вдих. Видих. Перезавантаження", - коротко підписала знімки Лобода.

Судячи по знімках, співачка перебуває на відпочинку в тропіках. Де саме вона проводить свою відпустку, Світлана не уточнила. На фото Лобода зображена у строкатій блузі і чорному шкіряному ліфі. У співачки злегка розпатлане волосся і відсутній макіяж.

Більшість шанувальників Лободи захопилися тим, як виглядає співачка без косметики і оцінили її природну красу. Також знайшлися і ті, які написали, що Світлана виглядає втомленою і що їй краще все-таки фарбуватися.

"Без макіяжу? Красиво", "Красива", "Ти і без косметики прекрасно виглядаєш!", "Ну нічого така, натурально", "Така природна, дуже красива", "Прекрасно і без косметики", "Фарбуватися все-таки треба!", "Страшненька якщо чесно", "Втомлена дуже. Відпочивайте більше", - пишуть фоловери.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами

Відразу піднімає настрій: добірка красивого і модного манікюру на весну 2024 року

Модний манікюр для весни 2024 - які кольори обрати та чому вони популярні - добірка актуальних ідей, пояснення від експерта