Лайм

Макіяж на Новий рік: 10 оригінальних ідей, які замінять похід в салон

Як красиво і легко нафарбуватися на свято

Зовсім скоро настане Новий рік 2020. Ви вже придумали, в якому образі хочете його зустріти? Щоб ваш дук був найкрасивішим і найбільш актуальним, ми підібрали найкращі варіанти макіяжу, який можна легко і швидко зробити своми руками.

Святковий і красивий макіяж зовсім не обов'язково повинен робитися професіоналами. Звичайно, ви можете піти в салон краси і попросити майстра зробити макіяж за вас. Але, якщо ви не хочете витрачати зайві гроші, або вам просто цікаво спробувати створити свій образ самостійно, ми розповімо вам, які варіанти можна вибрати.

Для початку розглянемо варіанти з блискітками. Щоб надати звичайному макіяжу святкову нотку, можна додати трохи гліттера на внутрішні куточки очей. Ця проста хитрість відразу ж зробить ваш лук яскравішим.

Також можна використовувати блискучу підводку, вона буває самих різних відтінків, тому кожен може знайти тон, який йому підходить. Такий елемент відмінно підкреслить ваші очі.

Якщо ви хочете зробити акцент на губах, виберіть блискучий блиск для губ. Його можна нанести як на помаду, так і без неї. Але пам'ятайте, що при використанні яскравої помади макіяж очей повинен бути нейтральним. Робити акцент відразу на двох ділянках обличчя - поганий смак.

Щоб ваша шкіра виглядала сяючою і по-голлівудськи ідеальною, використовуйте наступні продукти: праймер для створення ідеально рівного "полотна", тональний крем на свій розсуд, хайлайтер в куточках очей, над верхньою губою і на вилицях і бронзер, яким можна зробити обличчя більш засмаглим без створення неприродного ефекту.

Якщо вам подобаються зовсім яскраві святкові луки, можете використовувати в своєму макіяжі накладні вії. Навіть на самому простому макіяжі вони створять ефект виразності. Маленька хитрість: щоб вії було простіше приклеїти, їх можна розрізати на невеликі шматочки. Ну а місце, де вони будуть приклеєні, можна легко приховати чорною підводкою для очей.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима