Лайм

Мінус 10 кг: українська співачка показала свої фото до і після схуднення

Оля Цибульська вирішила надихнути своїх шанувальниць йти до своїх цілей

Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська протягом п'яти років боролася із зайвою вагою. Але завдяки роботі над собою зірці вдалося досягти бажаних параметрів.

Про це артистка розповіла на особистій сторінці в Instagram. На підтвердження своїх слів співачка пред'явила дописувачам фото до схуднення і свіжий знімок себе.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Цибульська (@cybulskaya)

"Я схудла на 10 кілограм. Просто одного ранку прокинулася і зрозуміла, що не можу дивитися на себе в дзеркало. Ще страшніше - мені хотілося плюнути на себе в телеекрані. Синові скоро 5 років і все п'ять я боролася із зайвою вагою: дієти, інтервальні голодування, жорсткі обмеження", - зізнається співачка.

Цибульська також "злила" шанувальникам своє основне правило. "Я тепер ніколи не їм і не п'ю після семи", - поділилася Оля.

Фанати в коментарях висловили своє захоплення силою волі співачки. "Круто, ви велика молодець", "Молодець, дуже хороший результат", "Ось просто молодець, але не просто, а старанно", "Головне йти до своєї мети не обертаючись .... Так Оля, ці слова про тебе", - пишуть коментатори.

  • Раніше Оля Цибульська випустила кліп на свою нову пісню "Янголи Плачуть". У ролику артистка показала головну проблему сучасного суспільства - залежність від гаджетів. На ідею відео Олю надихнув її 4-річний син Нестор, який і зіграв одну з головних ролей у кліпі.
  • Також співачка розповіла, чому не показує обличчя свого чоловіка громадськості. Оля зрідка публікує в соцмережах фотографії з чоловіком, проте завжди закриває його обличчя.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами