Лайм

Манікюр на місяць: як зберегти дизайн нігтів і відкласти похід в салон

Як довше зберегти акуратний манікюр в домашніх умовах

Напевно багато дівчат стикаються з однією і тією ж проблемою - начебто зовсім недавно були в салоні, а нігті вже знову починають виглядати неакуратно і не ідеально. Що ж робити, щоб зберегти хороший стан нігтів і красу дизайну якомога довше? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Почнемо з догляду. Дуже важливо регулярно зволожувати руки, особливо в холодну погоду. Не забувайте користуватися кремом для рук мінімум двічі на день. Бажано взагалі носити його з собою і використовувати потроху після кожного миття рук.

Ще одна хитрість для тих, хто займається домашньою роботою - рукавички. Якщо ви миєте посуд, робите прибирання, займаєтеся приготуванням їжі, ваші нігтики страждають. Може почати тріскатися лак, пересихати шкіра, з'являтися задирки і так далі. Щоб цього не відбувалося, привчіть себе робити домашні справи в рукавичках. Спочатку буде незвично, але зате ви зможете набагато менше травмувати свій манікюр.

Робіть невелику корекцію. Для цього вам знадобляться гострі манікюрні ножиці, дерев'яні палички для кутикули, масло для кутикули і м'яка пилка. Акуратно розм'якшуйте кутикулу маслом, потім відсувайте її паличкою і зрізайте манікюрними ножицями.

Також слід трохи підпилювати нігті час від часу, щоб на них не було гострих кутів, які можуть привести до тріщин. Пам'ятайте, що манікюрні інструменти обов'язково повинні бути чистими і в хорошому стані. Наприклад, ножиці потребують обов'язкової заточки.

Також довше зберегти гарний манікюр допоможе звичайний прозорий лак. Просто покрийте ваші нігті одним або двома прозорими шарами, і побачите, як вони одразу ж отримають оновлений і свіжий вигляд.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКрасота
Теги:

Читайте також

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді

Як носити коротку стрижку і не виглядати старше своїх років: ключові поради для жінок

Чому короткі стрижки можуть візуально зістарити та як уникнути такої проблеми - фахівці поділились дієвими порадами