Лайм

5 простих зачісок на довге волосся, які врятують тебе в спеку: фото та поради

Яку зачіску носити влітку 2020

Влітку через спеку багатьом модницям доводиться обирати між гарною зачіскою і комфортом. Але це зовсім не обов'язково робити, адже є варіанти стильних укладок, які також зручно носити в теплу погоду. Саме про них ми розповімо вам в цьому матеріалі.

Коси. Будь-які варіанти кісок дуже актуальні влітку, адже вони виглядають ошатно, їх можна досить легко і швидко зробити. І також ця зачіска допоможе прибрати волосся від обличчя, щоб вам було менш спекотно.

Фото: pinterest.com

Хвостики. Ще один простий і стильний варіант - хвости. Вони можуть бути низькими, високими, гладкими і стильно-неохайними. Тут кожна може знайти варіант на свій смак. Також можна носити хвостики зі стрічками, це виглядає оригінально і трендово.

Фото: pinterest.com

Зачіски з колосками. Такий варіант не тільки допоможе вам простіше переносити спекотну погоду, але і прекрасно підійде навіть для офіційного заходу. Укладки з колосками і косами виглядають дуже ошатно, а зробити їх простіше простого. Вам потрібно тільки заплести кілька кісок і зафіксувати їх за допомогою шпильок.

Фото: pinterest.com

Дульки. Також відомі, як пучки. Це ідеальний варіант для ледачих модниць. Або тих, хто постійно кудись поспішає. Дульку можна зробити буквально за пару хвилин, а якщо прикрасити її квітами, красивою шпилькою або чимось подібним, зачіска буде виглядати просто шикарно.

Фото: pinterest.com

Французькі коси. Такі косички були в моді кілька сезонів тому, і зараз вони знову повертаються. Тільки тоді було модно вплітати кольоровий канекалон, а зараз в тренді натуральність. Така зачіска зручна тим, що з нею не жарко ходити. І її можна носити кілька днів, якщо поводитися з волоссям акуратно.

Фото: pinterest.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Відомий стиліст розповів, які стрижки і укладки візуально омолоджують обличчя

Стиліст розповів, які прості прийоми, а також стрижки та зачіски візуально можуть зробити жінок після 50 років набагато молодшими 

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима