Лайм

10 ідей новорічного манікюру на замітку: сніговики, сніжинки та Санта

Які дизайни допоможуть виділитися з натовпу

Настав останній місяць 2020 року, а це означає, що вже пора готуватися до найбільш довгоочікуваного свята - Нового року. І якщо ви втомилися, скажімо, від лаконічного мигдального манікюру, пропонуємо вам обрати дизайн нігтів до новорічної вечірки. theLime пошукав, якими кумедними малюнками його можна урізноманітнити.

Нагадаємо, що наступний рік - це рік білого металевого Бика. Тому в якості основного кольору для новорічного манікюру обирайте білий, сірий, світло-блакитний та бежевий кольори. А додати яскравих фарб можна за допомогою цікавого дизайну на нігтях.

Для новорічного манікюру найчастіше використовують зображення сніжинок, Санти, оленів, ялинок, ялинкових іграшок, подарунків і сніговиків. Якщо ви не боїтеся такого розмаїття на нігтях, сміливо доручайте майстру манікюру намалювати їх вам.

Фото: pinterest.com

Тим модницям, які люблять лаконічні дизайни, рекомендуємо покрити всі нігті білим кольором, а на декількох нігтиках зробити сніжинки з допомогою стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - зробити двоколірний манікюр, а один або два нігті прикрасити за допомогою блискіток і малюнка у вигляді ялинки.

Фото: pinterest.com

Тим модницям, які люблять оригінальні дизайни, радимо зробити однотонний манікюр, один ніготь прикрасити фірмовою клітинкою Burberry, а на інший нанести зображення оленя. Ще один ніготь можна покрити блискітками.

Фото: pinterest.com

Якщо ви любите яскравий манікюр, пропонуємо вам зробити його в біло-блакитних відтінках і доповнити малюнком сніговика і сніжинок.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - на одному нігті зобразити сніговика, а на другому - подарунок. Решта нігтів можна покрити однотонним лаком або зробити на них абстрактний візерунок.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити яскравий дизайн із Санта Клаусом і оленями.

Фото: pinterest.com

Довгі нігті мигдалеподібної форми можна покрити прозорим лаком, нанести блискітки, а також прикрасити малюнком забавного оленя і сніжинок.

Фото: pinterest.com

Щоб зробити новорічний манікюр, не обов'язково використовувати білий колір і його відтінки. Можна зробити цікавий дизайн в бежево-зелених тонах, а деякі нігті прикрасити зображенням ялинки або новорічного ведмедика.

Фото: pinterest.com

Якщо ви хочете виділитися, можна нанести на нігті зображення символу наступаючого року - Бика.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді