Лайм

Ідеї для укладання на вечірку

Сім класних ідей для святкового та стильного укладання волосся на вечірку

партнерський матеріал

Підібрали класний образ, створили фантастичний мейкап, а що робити з волоссям не знаєте? Це не проблема! У статті ми зібрали сім класних ідей для святкового та стильного вкладання волосся на вечірку.

Голлівудська діва

Звісно, найперший варіант, який спадає на думку, — це класичні завитки чи голівудська хвиля з використанням великої насадки стайлера. Така зачіска є виграшною в будь-якій ситуації, додає образу вишуканості та робить його справді розкішним. Важливо лише ретельно зафіксувати результат лаком, щоб насолоджуватися стильним укладанням увесь вечір.

Легкість і ненав’язливість

Якщо кучері здаються вам надто святковими та пафосними, можете зробити їх максимально природними. До прикладу, за допомогою вирівнювача створити легкі хвильки в пляжному стилі або накрутити плойкою лише кінчики волосся. Якщо вкладання вийшло занадто «інтенсивним», просто потрясіть головою або розімніть завитки руками, а вже тоді фіксуйте лаком.

Чарівність природної краси

Природа нагородила вас хвилястим або кучерявим волоссям? Вітаємо, ви вже готові до вечірки, потрібно лише підкреслити свою природну красу. Для цього під час вкладання скористайтеся спеціальним незмивним засобом, як-от Hair.Resort.Spray чи Killer.Waves бренду Kevin.Murphy (https://eva.ua/ua/brnd-201693/). Вони структурують волосся, надають локонам пружності та фіксують ефект на весь день.

Мінімалізм — наше все

Коли хочете зробити акцент на стриманій елегантності, можете просто заплести кінський хвіст. Для цього потрібно вирівняти волосся та за бажанням створити легкий об’єм біля коренів. Щоб зачіска мала стильний вигляд, зробіть хвіст максимально низьким, прикрийте резинку пасмом волосся та додайте аксесуари у вигляді невидимок, ланцюжків або тонких косичок з кільцями. Утім, якщо ви плануєте відриватись і танцювати, від цього варіанту краще відмовитися.

Фентезійні плетіння

Якщо плануєте похід до салону або маєте вправні руки, можете заплести волосся в коси. Варіантів безліч: колоски в поєднанні з розпущеним волоссям, об’ємні риб’ячі коси, класичні розпушені коси, закладені в зачіску. Такі зачіски чудово поєднуються з романтичною сукнею чи вінтажною блузою.

Мило та ніжно

Зачарувати всіх навколо можна також своїм неймовірно милим образом. Для цього заплетіть волосся у дві гульки за допомогою спеціальних накладок і зафіксуйте їх заколками. Щоб мати природніший вигляд, витягніть деякі пасма біля лінії чола та не намагайтеся робити гульки надто охайними.

Колір і сяяння на максимум

Незалежно від того, яку зачіску обрали, ви можете зробити її неймовірно святковою. Для цього потрібен глітер або неонові тіні для волосся Kevin.Murphy Color.Bug. Блискітки мають гарний вигляд на косах і біля проділу волосся, якщо воно гладке та чітко розділене. Тінями можна підкреслити окремі пасма, щоб зробити вкладання цікавішим.

Коли обираєте зачіску, обов’язково враховуйте стиль одягу, який плануєте вдягнути, та формат заходу. Адже фуршетна вечірка з колегами та тематична вечірка в нічному клубі передбачають зовсім різні варіанти. Однак нотка оригінальності та божевілля не зашкодить у будь-якому образі.

Новини партнерів

Читайте також

Вони додають віку: візажистка розповіла про 3 помилки, які роблять жінки після 50 років

Яких поширених помилок варто уникати в макіяжі для очей жінкам після 50 років, щоб візуально не здаватися ще старшими 

Експерт з боротьби зі старінням дав поради, як мати молодший вигляд за допомогою макіяжу

Які прості рекомендації допоможуть зберегти молодший вигляд та приховати гусячі лапки, зморшки, темні області під очима

Темний шоколад і вершковий блонд: який вигляд мають трендові відтінки волосся 2024 року

Професійні колористи розповіли, які відтінки волосся необхідно обирати навесні 2024 року, щоб виглядати стильно та бути у тренді