Лайм

По подіуму Тижня моди в Нью-Йорку пройде 9-річна модель з протезами ніг: ось що про неї відомо

Юна модель мріє стати прикладом для багатьох інших людей

9-річна Дейзі-Мей Деметрі з Бірмінгема (Англія) стане учасницею Тижня моди в Нью-Йорку і вже 8 вересня пройде його подіумом. Юна модель стала однією з найбільш обговорюваних гостей заходу цього року, так ще в ранньому дитинстві дівчинці ампутували обидві ноги.

Як пише BBC, Деметрі запросили для участі в показі Lulu et Gigi Couture, після того як засновниця бренду побачила її дефіле в Лондоні. Таким чином Дейзі буде першою дитиною без обох ніг, яка візьме участь в офіційному показі Тижня моди.

У свою чергу, батько дівчинки Алекс Деметрі розповів пресі, що його дочка мріє стати прикладом для багатьох інших людей, які пережили ампутацію. Дівчинка народилася з фібулярною гемімелією - вродженою відсутністю частини, а іноді і всієї малої гомілкової кістки. Це й призвело до необхідності ампутувати обидві кінцівки.

За словами Алекса Деметрі, його дочка вже співпрацювала з великими брендами на кшталт Nike, Boden та Matalan. Також дівчинка брала участь у показі Lulu et Gigi на Лондонському дитячому тижні моди.

Батько зізнався, що неймовірно пишається талановитою дочкою, адже мода - це лише одне з багатьох захоплень дівчинки, до яких вона знайшла особливий підхід.

  • Чоловік з деменцією після 12 років шлюбу (з яких 9 років прожив без пам'яті) зробив пропозицію дружині: вона знову сказала йому "так".
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами