Лайм

Представниця України на дитячому Євробаченні-2019 випустила кліп на конкурсну пісню: відео

Фінал конкурсу пройде 24 листопада в місті Глівіце (Польща)

13-річна киянка Софія Іванько презентувала кліп на пісню The Spirit of Music, з якою представить Україну на дитячому Євробаченні-2019.

Режисером відео виступив кліпмейкер Дмитро Авдєєв. Зйомки кліпу проходили в центрі Києва і на Подолі біля річкового вокзалу, пише "UA:Суспільне".

"Дуже символічно в нашій роботі те, що Софія йде крок за кроком тільки вперед і вгору. До своєї мрії стати артисткою і представити нашу країну на дитячому Євробаченні. І всі, хто поруч, допомагають і підтримують її", - прокоментував режисер.

У кліпі знялися торішня учасниця від України на дитячому Євробаченні-2018 Дарина Красновецка, а також телеведучий і багаторічний коментатор конкурсу Тимур Мірошниченко.

Софія Іванько перемогла в фіналі Нацвідбору на дитяче Євробачення-2019, який відбувся в серпні цього року. Український глядач знає дівчинку по вокальному шоу "Голос. Діти-5". Софія виступала в команді Джамали, але не дійшла до фіналу.

Дитяче Євробачення - щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, в якому беруть участь вокалісти до 15 років. На відміну від дорослого конкурсу, проведення заходу не надається країні автоматично в разі перемоги її конкурсанта. Щоб стати організатором, потрібно завчасно подавати заявку.

В цьому році було подано заявки з трьох країн: Вірменії, Казахстану і Польщі. Пізніше стало відомо, що конкурс пройде в Польщі (місті Глівіце). Фінал музичного змагання призначений на 24 листопада 2019 року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами