Лайм

Тодоренко запостила старе фото і тепер в Instagram "дискотека" - всі чекають, що вона знову народить

Дехто навіть почав уже вітати телеведучу

Телеведуча Регіна Тодоренко привітала брата з днем народження, опублікувавши в Instagram старе фото, на якому ще зображена вагітною сином Михайлом. Звичайно, це стало приводом для нових розмов про вагітність телезірки.

Увечері 21 жовтня на сторінці ведучої з'явився її спільний знімок з Кирилом Ковлашем - брат і сестра відпочивають на прогулянковому катері, при цьому Тодоренко ще знаходиться на перших місяцях вагітності.

"Братику, в нашому житті було стільки болота, глиняних пригод, колорадських жуків, перекопаних городів, зламаних машинок, супів, вибитих зубів, що і згадувати страшно, - звернулася до Кирила сестра. - Але цей прекрасний час зробив нас такими, які ми є зараз! Я бажаю тобі берегти в собі того малюка, який будував "колёдец" і досягати найкрутіших вершин. Твоя сестра".

Уважні фоловери ведучої роздивилися, що фото явно не свіже, інші ж почали засипати Тодоренко розпитуваннями про вагітність: "Регіно, ви що, знову вагітні?", "Ааа, Регінко, це тебе вітати треба", "А коли Регіна знову встигла завагітніти? Я щось пропустила?", "Вау, яка новина", "Регіно, ти вагітна другою дитиною??"

Ці питання ведуча залишила без відповіді. Як не намагаються інші користувачі мережі, та нових подібних стає тільки більше: "Народ, це ж старе фото, ви чого?", "Та не вагітна вона. Ну фото старе просто, блін", - дискутують під знімком.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко народила сина від російського співака Влада Топалова. Малюк з'явився на світ 5 грудня 2018 року. Офіційно свої відносини пара оформила незадовго до народження Михайла, а пишне весілля відгуляла в липні 2019-го.

  • Раніше актриса Олена Кравець зізналася на шоу "Танці з зірками", що її 16-річна дочка живе окремо від родини, проте відмовилася назвати причину. Ось про що промовчала в ефірі зірка "Кварталу".
  • Музикант та продюсер Денис Повалій, син співачки Таїсії Повалій, показав в мережі фотографії вагітної дружини Лани. Вперше про положення його коханої стало відомо в лютому.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами