Лайм

Facebook представила новий логотип, і такого "креативу" від компанії точно не чекали

Компанія активно займається ребрендингом з метою розкрити повний набір своїх сервісів

Корпорація Facebook представила новий логотип, яким мають намір об'єднати соцмережу, мобільний додаток і дочірні компанії Instagram та WhatsApp. Власне, тому новий логотип вийшов в трьох брендових кольорах - синьому, помаранчево-червоному та зеленому.

У компанії лого назвали "ясним і лаконічним". Але користувачам соцмереж зміни здалися надто комічними. Як посміялися на сторінках Twitter, враження таке, ніби над ребрендингом працюють чиїсь батьки.

Сьогодні співробітники Facebook активно трудяться над глобальним ребрендингом з наміром відокремити бренд від соцмережі, яка стала лише одним з продуктів. Адже крім перерахованих сервісів, компанія також включає сервіси Oculus, Workplace, Portal та Calibra.

"Коли 15 років тому я запустив Facebook, я поняття не мав, що в кінцевому підсумку він буде включати Messenger, Instagram, WhatsApp і багато іншого. Багато людей не знають, що ми створюємо ці продукти або що наші команди працюють разом", - пояснював раніше мету ребрендингу соцмережі її засновник Марк Цукерберг.

Але, як посміялися користувачі соцмережі, Facebook, який знали ще порівняно нещодавно, мертвий назавжди. Замість нього прийшов FACEBOOK з тією ж величезною кількістю реклами, неетичними методами ведення бізнесу, расизмом та іншими недоліками.

"Назвали б відразу The Facebook", "Замість того, щоб розпустити цю контору, він почав кричати", "Враження таке, ніби мої батьки надрукували це на клаві з включеним капслоком", - посміялися в соцмережах.

  • Як стало відомо раніше, в Instagram з'явилася можливість перемикання на темну схему кольорів. Як це зробити? Читайте коротку інструкцію за посиланням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами