Лайм

Міс Всесвіт-2019: хто переміг і як виступила представниця України

Фінал конкурсу відбувся в Атланті (США). За корону змагалися 79 моделей

Увечері 8 грудня в місті Атланті (США) відбувся фінал 68-го міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт-2019", на якому Україну представляла 26-річна жителька Запоріжжя Анастасія Cубота. Незважаючи на проблеми з отриманням візи, дівчині все ж вдалося відвідати захід.

Переможницею конкурсу за підсумками вечора стала учасниця з ПАР, модель і активістка з боротьби з гендерним насильством Зозібіні Тунзі. Друге і третє місце зайняли представниці Мексики та Пуерто-Ріко. До цього впевнену перемогу букмекери пророкували учасниці від Таїланду.

Зозібіні Тунзі Фото: instagram.com/missuniverse

Всього ж за звання "Міс Всесвіт" мали змагатися 90 дівчат з різних куточків світу. Всі вони переможниці національних відборів і конкурсів краси. Однак з тих чи інших причин тільки 79 з них змогли потрапити на захід.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Universe (@missuniverse) on

Як уже згадувалося вище, труднощі з отриманням американської візи мала і українська модель, переможниця місцевого конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2019" Анастасія Субота. Проте, проблему вдалося вирішити і дівчина таки вирушила до Атланти.

Як пізніше розповіла модель, в посольстві першу відмова пояснили тим, що останнім часом там отримують занадто багато подібних запитів, згідно з якими українські дівчата мають намір їхати на ті чи інші конкурси краси в США.

Анастасія СуботаФото: instagram.com/awwsaturday

Анастасія СуботаФото: instagram.com/awwsaturday

На жаль, Анастасії Суботі не вдалося увійти у топ-20, а таким чином дівчина не брала участі у фінальній боротьбі за корону. Як стало відомо раніше, для конкурсу модель готувала унікальний наряд з вагою 28 кг.

  • Раніше в Києві відбувся прес-коктейль з нагоди вильоту переможниці "Міс Україна-2019" Маргарити Паші до Лондона на міжнародний конкурс краси Miss World 2019. У ході заходу українська красуня представила сукню, спеціально пошиту для фінального виходу на світовій арені.
  • 2 листопада в Токіо відбувся фінал конкурсу краси "Міс Інтернешнл 2019" (Miss International). Володаркою корони і головного титулу стала представниця Таїланду - 25-річна Сіретхорн Ліарамват.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами