Лайм

Кейт Міддлтон на публіці відштовхнула принца Вільяма - ЗМІ вирішили, що справа йде до розлучення

Незабаром королівська родина зробить певне важливе оголошення

У британських ЗМІ не вщухають розмови про таємниці Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Одні джерела стверджують, що в королівській родині давно все не так гладко, як це може здатися зі сторони, інші - що незабаром герцоги Кембриджські порадують мешканців країни певним важливим оголошенням. Наприклад, новиною про чергову вагітність герцогині.

Однак в середині грудня куди активніше ЗМІ заговорили саме про розлади в королівській родині. У відносинах герцогів нібито настала криза і останнім часом Міддлтон та принцу Вільяму все важче приховувати це від очей допитливої публіки. Масла у вогонь підлив і черговий випуск шоу A Berry Royal Christmas на каналі BBC, в якому взяло участь подружжя. А точніше несподіваний вчинок Кейт Міддлтон у відповідь на ніжні дотики чоловіка.

В ефірі передачі разом з Мері Беррі герцоги приготували святковий обід для волонтерів і співробітників благодійних організацій та вели жваву бесіду. Здавалося, в кадрі панує ідилія, але ось принц Вільям вирішив доторкнутися до плеча дружини і Кейт Міддлтон буквально його відштовхнула. Герцогиня різко повернулася і скинула руку чоловіка, після чого так само невимушено продовжила розмову.

Незабаром після цього не вислизнув від уваги журналістів і той факт, що на різдвяну вечірку на запрошення королеви Єлизавети II герцоги Кембриджські прибули в різних машинах - Кейт Міддлтон з принцесою Шарлоттою і принцом Луі, а принц Вільям - з принцом Джорджем.

Ніяких коментарів з цього приводу представники королівської родини не дають, тому розмови так і залишаються розмовами. Сьогодні, як пише Metro, посилаючись на дані експерта Аміда Скобі, Кейт Міддлтон та принц Вільям готуються до оголошення важливої новини. Скобі, який вивчає королівську родину вже багато років, поділився цією новиною після брифінгу в Букінгемському палаці. Однак на поточний момент немає ніяких подробиць про те, що саме мають намір оголосити шанувальникам герцоги Кембриджські.

Імовірно, мова не може йти про розлучення пари, як це припускають деякі ЗМІ, адже Скобі назвав звістку "радісною". "Це розумне рішення і прекрасний час для того, щоб порадувати своїх підданих", - зазначив він. Куди логічніше зробити припущення, що чутки про чергову вагітність Кейт Міддлтон можуть виявитися правдою.

  • Раніше королівська родина поділилася чарівним фото 6-річного принца Джорджа, який готує різдвяний пудинг в оточенні батька Вільяма, дідуся Чарльза та прабабусі Єлизавети.
  • Читайте також на theLime, як різдвяна листівка Кейт Міддлтон та принца Вільяма з дітьми на мотоциклі підкорила соцмережі. Реквізитом для портрета королівської родини став вінтажний байк.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами