Лайм

Як на Х-фактор 10 пройшов гранд-фінал: відео виступів і головні події

Переможницею ювілейного сезону стала Еліна Іващенко

28 грудня глядачі телеканалу СТБ побачили довгоочікуваний суперфінал шоу "Х-фактор-10", і найголовніше - країна дізналася ім'я переможця ювілейного сезону. У вокальній битві виграла Еліна Іващенко з команди Ігоря Кондратюка.

Останній прямий ефір перетвориться на справжній гала-концерт, на сцені якого виступили не тільки суперфіналісти Еліна Іващенко і Георгій Колдун, але й такі українські зірки, як Alekseev, alyona alyona, "Антитіла", Pianoбой, Джамала, MONATIK і Вєрка Сердючка. А відкрила гранд-фінал Тіна Кароль, виконавши попурі зі своїх пісень.

Суперфіналісти виконали по дві пісні. Георгій Колдун виходив на сцену з хітом Bon Jovi - It's my life, який вже виконував під час прямих ефірів і піснею Ірини Білик "Снег".

Еліна Іващенко в гранд-фіналі заспівала запальний хіт Single Ladies і ліричну україномовну пісню Квітки Цісик "Де ти тепер" (Місто спить).

На гала-концерті свої ефектні номери також показали учасники, яким не вдалося потрапити до фіналу: Анна Іваниця, Артем Забєлін, гурт Romax, Антон Вельбой і Маша Стопник.

аlyona аlyona - "Казка".

Джамала - "Крила"

  • Оля Полякова під час першого прямого ефіру шоу "Х-фактор-10" заявила, що готова продюсувати няню своїх дітей. І стримала свою обіцянку. Людмила Базелюк записала вже 4 пісні і одну з них представила в суперфіналі вокального проекту.
  • Еліна Іващенко в фіналі вокального шоу "Х-фактор-10" представила авторську пісню, з якою збирається виступити на Національному відборі на Євробачення-2020.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами