Лайм

Батько Меган Маркл виступить проти неї у суді: що відбувається в родині герцогині

Справу незабаром розглянуть у суді Лондона

Батько Меган Маркл, 75-річний Томас Маркл, погодився підтримати в суді компанію Associated Newspapers, з якою зараз судиться принц Гаррі, онук королеви Єлизавети II та чоловік герцогині Сассекської.

Як стало відомо раніше, судовий процес проти британського таблоїду The Mail on Sunday було розпочато через публікацію особистого рукописного листа Меган Маркл, який вона надіслала своєму батькові. Незважаючи на те, що лист виданню передав сам Томас Маркл, принц Гаррі звинуватив компанію у порушенні конфіденційності королівської родини. У свою чергу, батько герцогині заявив, що був змушений опублікувати лист, оскільки один з приятелів дочки в інтерв'ю журналу People "помилково передав" його зміст.

Як пише Daily Mail, зараз Томас Маркл погодився підтримати у суді видання і виступити проти принца Гаррі та Меган Маркл в якості ключового свідка захисту. Справа розглянуть у суді Лондона.

Видання також стверджує, що в документах, поданих від імені батька Меган, йдеться, що його стосунки з дочкою різко погіршилися після весілля з принцом Гаррі. Зокрема, чоловік згадав і той факт, що не був присутній на весіллі герцогів через операцію на серці. Але після цього нібито отримав лист від принца Гаррі, в якому той звинуватив його в заподіянні шкоди дочці та навіть не поцікавився його здоров'ям.

Що ж стосується опублікованого в пресі листа Меган Маркл, батько герцогині обурений неправдивими звинуваченнями в тому, що за його публікацію він нібито запросив і отримав певну суму коштів.

  • Раніше королева Єлизавета II розповіла про майбутнє принца Гаррі та Меган Маркл після їх відмови від королівських повноважень. Схоже, 93-річна глава родини поставилася до вибору онука з розумінням.
  • Читайте також на the Lime, чому близькі Меган Маркл засудили її рішення почати незалежне життя. Батько та зведена сестра не підтримали вибір герцога та герцогині Сассекської.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами