Лайм

Як стартував Голос країни-10 і хто зумів розвернути всі чотири суддівських крісла (відео)

Дивіться, хто сформував перші команди наставників і вибився у лідери

Увечері 19 січня в ефірі каналу "1+1" стартував вокальний проект Голос країни-10, який цього року святкує ювілей. Перший випуск традиційно виявився вельми насиченим і навіть напруженим. На його сцені свої сили спробували вокалісти й вокалістки всіляких стилів.

Не обійшлося у першому випуску і без знаменитостей. У числі перших учасників шоу Голос країни-10 виявилися солістка скандально відомого гурту "Ленінград", а також секс-символ проекту "Танці з зірками" Даніель Салем. Дивіться далі три кращих виступи цього вечора, перед якими не встояв ніхто з членів журі, а також читайте, хто сформував перші команди наставників.

Саша Календа (команда MONATIK'а)

23-річний Саша Календа з Житомира став не тільки першим учасником 10 сезону шоу, але й першим, кому пощастило обернути до себе всі чотири суддівських крісла. Хлопець прийшов на проект з хітом 90-х Coco Jumbo від Mr. President і зі старту підкорив серця суддів. Коли ж прийшов час обирати, Олександр віддав перевагу команді хітмейкера MONATIK'а.

Василіса Старшова (команда Дана Балана)

Як вже згадувалося вище, в першому випуску вокального шоу не обійшлося без знаменитостей. І першою в їх числі виявилася епатажна солістка скандально відомого гурту "Ленінград" Василіса Старшова. Дівчина влаштувала на проекті справжнє шоу і змусила суддів почати за неї музичний баттл. І якщо чоловікам її імпульсивний настрій припав до душі, то Тіна Кароль висловилася щиро і порадила учасниці викинути "понти". В іншому ж Старшова також обернула всі суддівські крісла й пройшла до наступного етапу шоу, при цьому своїм наставником обрала Дана Балана.

Ольга Мельник (команда Тіни Кароль)

Третьою й останньою учасницею першого випуску, якій вдалося розвернути всі чотири крісла, виявилася фіналістка четвертого сезону Ольга Мельник. Дівчина повернулася на вокальний проект з метою спробувати свої сили ще раз і зуміла кавером на пісню Біллі Айлиш Lovely розчулити глядачів. За підсумками виступу судді назвали Ольгу претенденткою на перемогу.

В цілому ж до наступного етапу шоу Голос країни-10 пройшли вісім учасників - по два у командах Дана Балана й Тіни Кароль, три у команді MONATIK'а та один у компанії Потапа й Насті:

Команда Дана Балана:

  • Василіса Старшова
  • Назар Яцишин

Команда Тіни Кароль:

  • Даніель Салем
  • Ольга Мельник

Команда Потапа і Насті:

  • Анастасія Картвелішвілі

Команда MONATIK'а:

  • Саша Календа
  • Сергій Роман
  • Єлизавета Криворучко

Нагадаємо, наступний випуск шоу Голос країни-10 відбудеться вже за тиждень, 26 січня. За найцікавішими його подіями традиційно слідкуйте на сторінках theLime.

Читайте також на theLime, як Дан Балан приревнував Тіну Кароль до секс-символу шоу "Танці з зірками" Даніеля Салема. Схоже, тепер за увагу співачки на проекті боротимуться два мачо.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами