Лайм

Букмекери зробили перші ставки на Євробачення-2020 - що прогнозують Україні

Незважаючи на те, що багато країн ще не визначилися з представниками, букмекери вже дають перші прогнози

Євробачення-2020 відбудеться в Нідерландах тільки в травні, а букмекери вже презентували свої прогнози щодо майбутнього переможця пісенного конкурсу.

Перші ставки з'явилися на офіційному сайті музичного змагання. В даний час в таблиці лідерську позицію очолює Італія. "Срібло" букмекери віддали Росії, а "бронзу" - Швеції. Десятку можливих лідерів замикає Чехія. Україна, згідно зі ставками букмекерів, займає дев'яте місце.

Відзначимо, що багато країн ще не визначилися зі своїми представниками, тому прогнози букмекерів можуть кардинально змінитися. Першою країною, яка оголосила свого учасника, стала Бельгія. У цьому році на сцені пісенного конкурсу в Роттердамі від цієї держави виступить гурт Hooverphonic. Їй букмекери пророкують 8 місце.

З представником також визначилася країна, що приймає музичний конкурс в цьому році, - Нідерланди. На Євробаченні-2020 країну-господарку представить талановитий вокаліст Жангу Макрой (6 місце в таблиці).

Зі своїми учасниками визначилися також Іспанія, Болгарія, Австрія, Кіпр, Грузія, Франція, Північна Македонія і Албанія. Ім'я представника України стане відомо 22 лютого.

  • 22 січня відбулася жеребкування, в ході якого визначився порядок виступів учасників Національного відбору на Євробачення-2020 у півфіналах.
  • Раніше theLime зібрав головне про кожного з 16-ти учасників відбіркового етапу. Ми пропонуємо не поспішати з оцінками і послухати, що ж грають і співають претенденти на Євробачення-2020.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами