Лайм

Учасники "Голосу країни-10" допомогли Дану Балану зізнатися в почуттях Тіні Кароль

Вокалісти назвали себе "справжніми амурчиками"

8 березня на шоу "Голос країни-10" стартував новий етап - вокальні бої, де вокалісти борються за подальшу участь в проекті, виконуючи на сцені одну пісню дуетом. Учасники команди Дана Балана разом зі своїм тренером підготували сюрприз для Тіни Кароль.

Переможець проекту "Голос. Діти" Роман Сасанчін та сільський блогер Сергій Клейніс виконали хіт співачки "Не дощ" в незвичайному аранжуванні. "Ця пісня - подарунок від Дана для Тіни, і ми заспіваємо її так, що вона просто розтане і зрозуміє, як Дан її любить", - сказали хлопці перед виходом на сцену, назвавши себе "справжніми амурчиками".

Фото: 1+1

"Дякую, який ти молодець! Як зворушливо! Дуже гармонійно, з глузду з'їхати", - не стримувала емоцій Тіна і навіть обняла Дана.

Роман Сасанчін сказав, що цією піснею вони з Сергієм хотіли показати, які у Дана до Тіни є "справжні та сильні почуття". "Вони допомогли тобі зізнатися", - звернулася Кароль до Балана.

Потім Дан назвав Тіну "малою" і сказав: "Коли з батьком будемо знайомитися? Я вже підготував промову, подарунки є, по нашим молдавським традиціям. Все є, ми приходимо і просимо заміж і все таке...". На що співачка сказала: "Не так швидко математика складається".

  • У минулому випуску Дан Балан пофліртував з учасницею "Голосу країни-10", але за сценою був її батько. Його реакція - це новий мем.
  • Дивіться також на theLime кращі виступи 7 випуску вокального проекту, в ході яких було здійснено останні "сліпі прослуховування".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами