Лайм

Маша Єфросиніна розповіла про маленьку перемогу в справі про зґвалтування в Кагарлику

Підозрюваним поліцейським продовжили термін перебування під вартою

На початку липня Маша Єфросиніна оголосила, що бере під опіку жертву зґвалтування в Кагарлику Нелю Погребицьку і буде висвітлювати її історію в публічному просторі. 20 днів по тому телеведуча поділилася в Instagram першими успіхами в справі і розповіла про стан 26-річної жінки, яку протягом 7 годин "гвалтували як статевим чином, так і різними предметами".

"Поки справа тримається в публічному розголосі, органи будуть розуміти, що позбутися від неї неможливо. Хоча адвокати обвинувачених впевнені, що вони вийдуть на свободу через 4-6 місяців, на днях було продовжено на 2 місяці рішення про перебування підсудних під вартою. Їх не випустили під домашній арешт, чого боялися адвокати Нелі, - розповіла Єфросиніна в Instagram. - Поведінка їх в суді була вельми оригінальною. Один з них, на ім'я Микола [Кузів], обурювався дуже сильно, чому ця справа отримала національний масштаб, адже це "всього лише маленьке непорозуміння", яке дуже швидко і легко вирішиться. Другий [Сергій Сулима] був досить засмучений, тиснув на жалість в суді, говорив про те, що у нього маленька дитина, яку він не бачить, перебуваючи під вартою. Людина абсолютно не переживає, що дитина виросте і все життя буде в інтернеті читати про те, що її тато ґвалтував жінку по-звірячому. І, як з'ясувалося в ході слідства, ґвалтував також інших жителів цієї місцевості".

Телеведуча, яка також є Почесним Послом фонду ООН в області народонаселення, впевнена, що продовження ув'язнення підсудних - маленька перемога, яка дозволить добитися справедливості.

"Зараз досі йдуть експертизи, перехресні допити, детектор брехні, який проходять і підозрювані, і Неля. За неї борються адвокати, їй допомагають благодійні фонди, які знайшли їй соціальну квартиру і ліки, прописані в зв'язку з особливостями її здоров'я після інциденту. ми з друзям обстежили її у професіоналів в хорошій клініці, і зараз вона буде приймати терапію. Неля в гарному настрої, вже не така розгублена", - розповіла Єфросиніна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами