Лайм

Як провести суботу з користю та уникнути конфліктів: гороскоп на 23 травня

Кому сьогодні варто проявити характер, а кому - прислухатися до співрозмовника

Гороскоп на сьогодні, 23 травня 2020 року, застерігає від зловживання емоціями та гострим словом. Цієї суботи дуже легко спровокувати конфлікт і зробити непоправні помилки. Уникнути подібних проблем допоможуть розважливість.

Детальніше гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку читайте на сторінці нижче. Більше порад астрологів на кожен день - за посиланням.

Фото: pinterest.com

Гороскоп на 23 травня - Овен

Овнам цієї суботи варто довіритися інтуїції та дотримуватись її вказівкам. Цілком сприятливий день для того, щоб почати абсолютно новий етап у житті. Наприклад, налагодити нові контакти, які в майбутньому можуть зіграти важливу роль.

Гороскоп на 23 травня - Телець

Насичений вихідний може стати для Тельців переломним. Сьогодні є хороші шанси закінчити давно розпочату справу і зробити впевнений крок назустріч заповітній меті. Але покладайтеся в цьому виключно на своє бачення. У цьому вам порадників немає.

Гороскоп на 23 травня - Близнюки

Близнюки можуть відчути сьогодні, ніби прогрес ваших останніх справ призупинився. Особливо це можуть відчути люди творчих професій. Насправді ж вам просто потрібна невелике перезавантаження і трохи відпочинку. Ви неодмінно повернетеся до справи, а поки переглянете всі ваші проекти і завдання, і відмовтеся від непотрібного.

Гороскоп на 23 травня - Рак

Не варто сьогодні займати місце головнокомандувача. Це стосується як родини, так і кола колег. Припиніть роздавати розпорядження, тому що в цієї суботи це може лише нашкодити вашим стосункам. Почніть із себе і уважно слухайте тих, з ким спілкуєтеся.

Гороскоп на 23 травня - Лев

Левам варто сьогодні бути особливо обережними, оскільки є велика ймовірність стати жертвою шахрайства. Недоброзичливці чекають від вас помилок, але не давайте їм шансу. Будьте пильними.

Гороскоп на 23 травня - Діва

Схоже, матеріальні питання поглинають вас все більше. Але період витрат вже добігає кінця. Поки утримайтеся від зайвих витрат, сплануйте бюджет і намагайтеся не брати грошей у борг.

Гороскоп на 23 травня - Терези

Терезам не можна цієї суботи відкладати справи на потім. За ці вихідні вони лише перетворяться на важку ношу, яка буде обтяжувати вас весь наступний тиждень. Напружений період скоро пройде, а поки зосередьтеся на головному.

Гороскоп на 23 травня - Скорпіон

Скорпіонам час сформувати конкретний план своїх дій. Досить грати в лотерею. Чітке розуміння своїх майбутніх кроків допоможе вам знайти вихід з важкої ситуації. При цьому не забувайте, що ви маєте в кого запитати поради.

Гороскоп на 23 травня - Стрілець

Стрільців цієї суботи можуть чекати дуже несподівані, але цікаві зустрічі. Не протестуйте, якщо раптом хтось запропонує вам спробувати нове незвичайне хобі, не відмовляйтеся від пригод і нових знайомств. Все це допоможе вам урізноманітнити рутину і розширити кругозір.

Гороскоп на 23 травня - Козеріг

Вас давно не покидає бажання освоїти щось нове. Якраз ця субота і відкриває для Козерогів безліч нових дверей. За ними ви знайдете не тільки новий досвід і знання, а й приємні знайомства, які можуть кардинально змінити ваш звичний ритм життя. Особливо все нові починання сьогодні будуть успішними для людей творчих професій.

Гороскоп на 23 травня - Водолій

Замість того, щоб придушувати свої емоції, наберіться цієї суботи сміливості і почніть відверту розмову. Не приховуйте своїх почуттів, чесно діліться переживаннями. З відкритими картами Водоліям буде значно простіше знайти правильні рішення.

Гороскоп на 23 травня - Риби

Незважаючи на те, що прийшов вихідний, зірки радять Рибам підготуватися до викликів долі. Приймаючи сьогодні важливі рішення, ви сильно вплинете на події найближчого майбутнього. Майте на увазі, що вам під силу все.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми