Лайм

Успіхи в кар'єрі і труднощі в особистому житті: чого чекати від року Бика і про які плани задуматися

У 2021 році потрібно буде багато працювати - в тому числі над стосунками

Як відомо, символом 2021 року стане білий металевий Бик, який є синонімом практичності, сталості та надійності. Багатьом знакам зодіаку наступаючий рік обіцяє просування кар'єрними сходами і фінансову стабільність. theLime вирішив з'ясувати, яким же буде рік Бика 2021, і над якими планами варто замислитися.

Після складного 2020-го у всіх тільки одне питання - чи буде рік Бика таким же непередбачуваним, як рік Щура? На це астрологи відповідають, що 2021 рік у порівнянні з попереднім буде все ж таки спокійнішим. Природно, ті реалії, в яких світ опинився у 2020-м, нікуди не зникнуть 1 січня.

Фото: pixabay.com

У наступаючому році чимало людей будуть віддавати всі сили роботі та кар'єрі, щоб відновити втрачене в 2020-му через пандемію коронавірусу фінансове благополуччя. В цьому випадку Бик буде сприяти накопиченню і збагаченню. Однак не чекайте від нього випадковостей та удачі - Бик любить тільки тих, хто наполегливо працює і йде до поставленої мети.

Також загостриться конкуренція між компаніями. Такий же стан буде характеризувати стосунки між країнами, не виключені великі міжнародні конфлікти.

У той же час зацикленість на роботі та фінансовій стабільності може призвести до конфліктів і непорозумінь між партнерами в сімейному житті. Є ризик нарватися на необгрунтовану агресію. Тому навіть найближчі люди можуть опинитися в буквальному сенсі "на ножах".

Фото: pixabay.com

У 2021 року не слід чекати від других половинок романтики - любов у 2021 році не те, щоб розважлива, але практична. Так що не варто розраховувати на серенади під вікном і букети зі 101-ї троянди.

Незважаючи на це, рік Бика - чудовий час для укладення шлюбу. Але є один важливий момент - Білий Бик сприяє розвитку тільки "серйозних" стосунків, яким вже кілька років, а не скороминущим інтригам або курортним романам.

Також гороскоп любові на 2021 рік радить всім знакам проявляти терпіння. Так як Бик за своєю натурою трудівник, то і над стосунками наступного року слід попрацювати, а саме - намагатися частіше прислухатися до партнера та його потреб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми