Лайм

Справжні транжири: наймарнотратніші знаки Зодіаку, з якими не зекономиш

Чиї фінансові розтрати варто іноді контролювати

Кожен знак зодіакального ряду має свої особливі якості. І так, мова йде не тільки про позитивні, адже часом люди отримують від природи такі негативні риси характеру, як впертість, жадібність або надмірна гордість. Деякі можуть спалахнути та образити близьких, але потім сильно про це шкодувати. theLime вивчив гороскоп, щоб дізнатися, кого астрологи звуть наймарнотратнішими та неблагонадійними в плані фінансів.

Фото: Pixabay

Овен

Народжені під знаком Овна готові гуляти на останні гроші, що беззастережно приводить їх до цього списку. Це той знак, який часто живе невідповідно до своїх достатків, і часом його марнотратство лякає, пише WomanHit. Овни можуть місяцями збирати, відмовляти собі та близьким в тому або іншому, а потім взяти й спустити все, піддавшись миттєвому пориву. Вони не люблять заходів на половину, якщо вже купувати, так найдорожче.

Овни - працелюбні, товариські і креативу їм не позичати. Це дозволяє їм непогано заробляти. От би хто ще навчив збирати та жити трішки економніше. Тоді вони могли б заробити цілий капітал.

Телець

Ще один знак, який відрізняється любов'ю до розтрат. Тельці люблять якісні й дорогі речі, антикваріат, і в більшості випадків не стануть замислюватися, чи потрібна їм та чи інша річ в житті. Зате вона у них буде. Але й це не найважче, що є в характері народжених під цим знаком. Помітивши в гаманці недостатню кількість коштів для бажаної покупки, Тельці сміливо підуть брати в борг. Коли ж прийде час його повертати, розлучитися з грошима їм буде вже не так просто.

Лев

Левам важко сказати собі "стоп". Та й іншим вони не дозволять. Якщо народженому під цим знаком сподобалася та чи інша річ, він не буде дивитися на ціну або думати про завтрашній день. Лев живе тут і зараз, тому сміливо відкриває гаманець.

Представники цього знака доволі самолюбні, а тому часом їм просто необхідні розтрати й дорогі покупки, щоб відчувати себе впевненіше в тому чи іншому колі спілкування. Часом Леви можуть зовсім забути, за чим саме вони прийшли в магазин і почати активний шопінг прямо на місці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми