Лайм

3 підступні знаки Зодіаку, з якими варто бути обережнішими

Хтось робить підступні вчинки цілеспрямовано, а дехто - через хвилинні слабкості

Кожен знак зодіакального кола має свої особливі якості - як позитивні, так і негативні. Причому в деяких людях, народжених під тим чи іншим знаком, переважають такі якості, як вірність і відданість, а у інших - мстивість та підлість. theLime вивчив гороскоп, щоб дізнатися, кого астрологи називають найпідступнішими знаками Зодіаку.

Скорпіон (24.10-22.11)

Найбільш підступним знаком зодіакального кола вважається Скорпіон, пише goroskop365 . Це природжений стратег, в якому поєднуються підступність і мстивість. Прорахувати його дії і вже тим більше їх наслідки абсолютно неможливо, так що навіть вороги і конкуренти вважають за краще не сваритися зі Скорпіоном по-справжньому.

Люди, народжені під цим знаком, часто дуже жорстокі та безкомпромісні, і часом, здається, що вони ділять весь світ тільки на чорне і біле - не бачачи відтінків і півтонів. Також Скорпіони не вміють прощати - так що вам варто бути дуже обережними з жартами і коментарями на їхню адресу.

Фото: pixabay.com

Козеріг (22.12-20.01)

Народженим під знаком Козерога людям важко відпускати неприємні ситуації, а також вони дуже гостро реагують на критику. Тому їх головна підступність полягає в тому, що ви можете вважати їх друзями і навіть не здогадуватися, що Козеріг готує витончений план помсти.

Козеріг - відвертий кар'єрист, він завжди керується особистими цілями і потребами, тому його підступні плани можуть бути інструментом для просування кар'єрними сходами.

Фото: pixabay.com

Водолій (21.01-19.02)

На відміну від Скорпіонів і Козерогів, Водолії не роблять підступні вчинки цілеспрямовано. Це, скоріше, мимовільна слабкість або веління серця. Вони можуть зробити підлість не заради вигоди, а просто так - через настрій.

Водолії - вічні мрійники, вони живуть у своєму внутрішньому світі та не переносять вторгнення в нього. Через це вони часто легковажні та ненадійні, тому їм краще не довіряти свої таємниці і будь-яку цінну інформацію.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Обдаровані красою: астрологи розповіли, які знаки Зодіаку найпривабливіші

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше наділені ідеальними пропорціями, бездоганними рисами обличчя та вважаються найкрасивішими

Здаються холодними, як лід: астрологи назвали найменш емоційний знак Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку найчастіше не показують своїх емоцій і не заводять відносини, в яких надто багато драми