Лайм

Автори серіалу "Володар перснів" поділилися першими подробицями про проект

У першому сезоні фентезі-серіалу Amazon буде 20 епізодів

У першому сезоні нового серіалу «Володар кілець» буде 20 епізодів. Про це повідомляє видання Metro з посиланням на Тома Шиппі, фахівця з творчості Джона Р.Р. Толкіна, який виступає консультантом проекту.

Шиппі розповів, що сценаристи все ще не вирішили, як буде розвиватися сюжетна лінія в фентезі-серіалі.

"У першому сезоні має бути 20 серій. Але поки шоураннер не вирішили, яким буде кінець, вони не можуть почати зйомки. Точні локації зйомок теж поки не обрали, їх цілком може бути декілька, - каже консультант. - Сама зйомка відбувається не в хронологічному порядку, а орієнтована саме на локації».

Відомо, що режисером серіалу стане іспанець Хуан Антоніо Байона, відомий за фільмами "Мир Юрського періоду 2", "Голос монстра", "Страшні казки" і містичного трилера "Притулок". З огляду на, що Байона є дворазовим лауреатом премії "Гойя" за кращу режисуру, улюблена історія опинилася в надійних руках.

Сценаристи серіалу "Володар кілець" хоча і молоді, але вже встигли попрацювати над великим проектом: Патрік Мак-Кей і Джон Д. Пейн брали участь у створенні фантастичного фільму "Стартрек: Нескінченність" (2016).

Зйомки амбітного проекту Amazon повинні початися в серпні в Шотландії і Новій Зеландії. Серіал отримав один з найбільших бюджетів в історії телебачення: його вартість становить колосальний 1 мільярд доларів, що в 3,5 рази дорожче культової трилогії Пітера Джексона.

Акторський склад "Володаря кілець" все ще не оголошений, але оскільки дії його відбуваються у Другій Епосі (період, який закінчився зникненням Саурона в ході Війни Останнього Союзу), розраховувати на повернення улюблених персонажів не варто.

Орландо Блум, який зіграв ельфа Леголаса в оригінальній трилогії Пітера Джексона, нещодавно відкинув чутки про свою участь у проекті.

"Ніяких переговорів про участь в серіалі я не веду. Я не знаю, куди б я вписався зараз в цей світ. Для ролі Леголаса, у них, ймовірно, буде 19-річна дитина, - сказав він виданню Entertainment Tonight. - Мені подобається думати про себе як про нестаріючого, але я не такий ".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги:

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї