Лайм

Пітт проговорився про плани Тарантіно випустити розширену версію "Одного разу в Голлівуді": що вже відомо

Фільм може повторити долю "Мерзенної вісімки"

Чутки про те, що Квентін Тарантіно може випустити розширену версію свого нового фільму "Одного разу... в Голлівуді", як це було з "Мерзенною вісімкою", ходять в мережі вже давно. Сам режисер уникає прямих відповідей на це питання, а ось Бред Пітт, судячи з усього, вирішив, що приховувати тут особливо нічого.

Як пише Variety, в інтерв'ю The New York Times актор, який зіграв у фільмі роль каскадера Кліффа Бута, підтвердив, що Тарантіно справді подумує про випуск розширеній версії у вигляді міні-серіалу.

"Це дуже цікава ідея", - зазначив Пітт в бесіді з журналістами. За словами актора, саме завдяки перевипуску "Мерзенної вісімки" у форматі міні-серіалу для Netflix, Тарантіно вдалося залучити до проекту нову аудиторію, зокрема, противників великого хронометражу.

"У серіалах можна приділити більше часу сюжету та персонажам, показати все це під такими кутами, які не завжди розгледиш в кіно. Адже значну частину фільму часто вирізають, щоб дотриматися певних рамок. Тому ідея Тарантіно зробити "Мерзенну вісімку" 4-серійним серіалом мені здається дуже цікавою. Це найкраще з обох світів: сам фільм продовжує існувати, але в багатосерійний формат вміщується більше матеріалу", - додав актор.

При цьому Пітт не став вдаватися в подробиці. Скільки вирізаного матеріалу може увійти в таку версію фільму "Одного разу... в Голлівуді", поки не відомо. Навіть приблизні терміни можливого релізу теж поки залишаються таємницею.

Спираючись на досвід з "Мерзенною вісімкою", можна припустити, що реліз затянется, адже вийшла вона на Netflix тільки цієї весни, через три з гаком роки після виходу в прокат повнометражної версії. За сюжетом серіал виявився повніше і тривав на 42 хвилини довше повнометражки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї