Лайм

Про життя і кар'єру Майкла Джексона знімуть фільм: за справу взявся продюсер "Богемської рапсодії"

Судячи з регалій продюсера і сценариста, байопік про Майкла Джексона буде грандіозним

Оскароносний продюсер Грем Кінг, який працював над фільмами "Богемська рапсодія", "Банди Нью-Йорка", "Авіатор" і "Відступники", зніме біографічний фільм про Майкла Джексона. Видання The Hollywood Reporter пише, що фонд спадщини покійного співака дав згоду на використання його музики.

Сценарій для байопіку напише Джон Логан - номінант на премію "Оскар" за фільми "Гладіатор" та "Авіатор". Амбітна картина буде охоплювати все життя і кар'єру Джексона, включаючи його дебют з The Jackson Five, зліт популярності в поп-музиці і багаторічну боротьбу зі звинуваченнями в сексуальному насильстві над дітьми.

Останньою роботою Кінга став музичний біографічний фільм "Богемська рапсодія" про Фредді Меркьюрі, який заробив понад 900 мільйонів доларів в глобальному прокаті і переміг у чотирьох номінаціях на "Оскар". Також студія Кінга GK Films розробляє фільм про групу Bee Gees.

Розпорядники майна Майкла Джексона наразі судяться з материнською компанією HBO Time Warner через документальний фільм "Залишаючи Неверленд", в якому детально розповідається про заявлене сексуальноме насильство над дітьми з боку Джексона.

  • Герої фільму "Залишаючи Неверленд" отримали нову можливість засудити Майкла Джексона. Справа в нових поправках до законів штату Каліфорнія.
  • У серпні цього року в мережі сплила відверта розмову актора Марлона Брандо ("Хрещений батько") з Майклом Джексоном. Запис зберігали в таємниці майже 30 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї