Лайм

Всі співають пісню з "Відьмака", але Лютіку із серіала вже не до сміху - це пекло він терпить довше за нас

Актор Джої Беті розповів, як засинав і прокидався з піснею "Ведьмаку заплатите..."

На стрімінговому сервісі Netflix вийшов серіал "Відьмак" - адаптація однойменної серії романів польського фантаста Анджея Сапковського. Однак хітом став не стільки сам проект, скільки його окремі персонажі. Зокрема, бард Лютік, який супроводжує головного героя саги - Геральта з Рівії - в його мандрах і виспівує про нього хвалебні пісні.

Так вже тиждень користувачі соцмереж невпинно співають пісню Лютіка "Ведьмаку заплатите чеканной монетой", вона ж стала темою сотень нових мемів. Але як то кажуть - що занадто, то не здраво. За цей час рядки з пісні вже стали викликати не тільки сміх, але й роздратування. Та мало хто замислювався, яке ж у цій ситуації Лютіку. А якщо точніше, британському акторові Джої Беті.

У бесіді з ComicBook Беті зізнався, що для нього це "пекло" настало не тиждень тому, як для глядача "Відьмака", а вже більш ніж півроку. Під час зйомок серіалу бідолаха навіть засинав з цією піснею: "Зі мною це вже вісім місяців відбувається. Вона застрягла в моїй голові з тих пір, як я вперше її почув. Я лягав спати і продовжував наспівувати її. Прокидався наступного ранку і наспівував. Ви ні чорта не знаєте про те, що я пережив".

Проте, Беті зізнався, що на знімальному майданчику йому довелося працювати з композиторами-професіоналами, які знають свою справу: "Було дуже приємно приходити до студії, знову бачити цих людей, взувати туфлі Лютіка. Це був от прям дійсно чудовий досвід".

Фото: Джої Беті

Одним найпопулярніших мемів про "чеканную моенту" став фрагмент з четвертої серії серіалу "Мандалорц", спін-оффа "Зоряних воєн", де маленький Йода грається з тумблерами у космічному кораблі. Звичайно ж, трек з "Відьмака" тепер звучить і в кабіні мандалорця.

  • Культовий роман Стівена Кінга "Керрі" отримає нову екранізацію у вигляді серіалу для каналу FX. Проект знаходиться на ранній стадії розробки, і автор його сценарію ще не заявлений.
  • Раніше іменитий ресурс про кіно IMDb склав список найбільш очікуваних фільмів та серіалів, прем'єра яких очікується у 2020 році. У своєму дослідженні ресурс спирався на поведінку користувачів, а також кількість переглянутих ними сторінок з інформацією про проекти, трейлерами та першими кадрами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Netflix, Відьмак

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї