Лайм

Колишня стриптизерка вимагає $40 млн у творців фільму з Дженніфер Лопес

Жінка стверджує, що в фільмі її оббрехали

Колишня стриптизерка Саманта Барбаш, що стала прообразом для персонажа Дженніфер Лопес у фільмі "Стриптизерки", пред'явила продюсерам картини позов на $40 млн. Жінці не сподобалося, як творці використали у фільмі риси її зовнішності і характеру, пише People.

Барбаш стверджує, що фільм її обмовляє, показуючи, як героїня Лопес використовує і виробляє незаконні речовини в будинку, де жінка жила зі своєю дитиною.

Фільм засновано на реальній історії, викладеній у статті New York Magazine 2015 року. У ній йдеться про стриптизерок Нью-Йорка, які вводили наркотики заможним клієнтам, щоб використовувати їхні кредитні карти для оплати великих рахунків в стрип-клубі.

Раніше в інтерв'ю Барбаш говорила, що фільм "Стриптизерки" її не вразив, а Дженніфер Лопес не вдалося передати її характер.

"У неї була родима пляма, яке є у мене. Раніше у мене був пірсинг на верхній губі, у неї - на нижній. У неї було татуювання на пальці, у мене - на зап'ясті. Але манери Рамони не схожі на мої. Особисто я не така, - сказала жінка. - Мені сподобалася Карді Бі. Коли я вперше почула, що фільм виходить, моя ділова партнерка сказала, що хотіла б, щоб Карди зіграла мене. Вона, можливо, впоралася б краще. Але я не ненавиджу Джей Ло, я все ще її фанатка".

За роль Рамон у фільмі "Стриптизерки" Лопес була номінована на премію "Золотий глобус" і премію Гільдії кіноакторів США.

Барбаш та її партнерка Розі Кео були звинувачені в змові, крадіжці, двох нападах і трьох випадках фальсифікації. Обидві були засуджені до п'яти років умовно.

  • Версаче судиться з магазином підробок через культову сукню Дженніфер Лопес. Принт на сукні захищений авторським правом, і бренд має намір його відстоювати.
  • У вересні 50-річна Дженніфер Лопес і її 44-річний наречений Алекс Родрігес відсвяткували заручини. На честь пам'ятної події пара зібрала друзів і родичів на затишній вечірці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї