Лайм

Церемонія вручення премій Оскар-2020: де і коли дивитися в Україні

Пряму трансляцію з театру "Долбі" в Лос-Анджелесі проведуть 225 країн

Церемонія вручення головної кінопремії Оскар-2020 відбудеться цього року дещо раніше традиційного. Золоті статуетки найкращим, на думку американських кіноакадеміків, роздадуть вже 9 лютого. Пряму трансляцію з театру "Долбі" в Лос-Анджелесі проведуть 225 країн, в тому числі і Україна.

Цього року телеканал "Україна" традиційно виступив офіційним транслятором премії і проведе пряму трансляцію Оскар-2020 у ніч на 10 лютого. Старт 92-й церемонії вручення нагород заплановано на 03:00 за київським часом. За головними подіями цього вечора в Лос-Анджелесі також можна буде простежити на сторінках theLime.

  • Нагадаємо, в понеділок, 13 січня, американські кіноакадеміки назвали номінантів на премію Оскар-2020. Фінальне голосування у всіх категоріях відбулося з 30 січня по 4 лютого.
  • Читайте також наші прогнози на Оскар-2020 - хто і чому стане переможцем кінопремії. Серед фаворитів оскарівських перегонів цього року - Квентін Тарантіно, Сем Мендес та Хоакін Фенікс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Оскар-2020

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї