Лайм

Актора з "Гри престолів" помітили серед працівників служби доставки. І це не нова роль у кіно

Між роботою кур'єра та зйомками в кіно актор знайшов певні подібності

Британського актора Майкла Кондрона, який зіграв у "Грі престолів" Боуена Марша (вбивцю Джона Сноу), помітили серед працівників кур'єрської служби одного з місцевих супермаркетів. І це не нова роль в кіно, просто Кондрон намагається допомогти світові впоратися з пандемією короновірусу.

Фото: belfastlive.co.uk

Як пояснив пізніше актор, він пішов працювати в службу доставки, щоб зробити свій внесок у боротьбу з пандемією і в дні карантину забезпечити нужденних людей необхідними продуктами. "У цей час кожна людина має зіграти свою роль", - зазначив він у бесіді з журналістами Belfast Live.

За словами Кондрона, щодня йому доводиться обслуговувати близько 18-ти замовників і деякі впізнають на порозі свого будинку того самого вбивцю Джона Сноу. Як зауважив актор, між роботою кур'єра і зйомками в кіно є певні подібності. "На цій роботі я продовжую взаємодіяти з людьми - прямо як в театрі. І це дуже мотивує мене".

Фото: belfastlive.co.uk

Кондрон не виключає того, що продовжить роботу в кур'єрській службі і після завершення карантину - на півставки. "Мені подобається ця робота. Вона вимагає фізичного навантаження, отже я тримаю себе у формі", - додав актор.

  • Вілл Сміт на карантині спробував зайнятися йогою, і в його відео кожен впізнає себе. Актор не став приховувати, що йог з нього дуже посередній.
  • Дочка Брюса Вілліса пояснила, чому батько проводить карантин з Демі Мур, а не з дружиною. Розмови про розлад у родині 65-річного актора виявилися перебільшенням.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї