Лайм

Помер актор і комік Джері Стіллер - батько комедіанта Бена Стіллера

За роки кар'єри Джеррі Стіллер зіграв понад 50 різних ролей в кіно і телесеріалах

На 93 році життя помер американський актор і комік Джері Стіллер, батько популярного актора комедій Бена Стіллера ("Знайомство з Факерами", "Ніч у музеї"). Про смерть батька Стіллер-молодший повідомив на особистій сторінці в Твіттері.

Фото: Getty Images

"Мій батько, Джеррі Стіллер, пішов з життя з природних причин, - написав актор. - Він був чудовим батьком і дідусем, а також найвідданішим чоловіком своєї дружини Енн протягом 62 років. Нас дуже не вистачатиме його. Люблю тебе, тато".

За роки кар'єри Джеррі Стіллер зіграв понад 50 різних ролей в кіно і телесеріалах. Найбільш відомими були роль Френка Констанци в серіалі "Сайнфелд" (1993-1998) та Артура у ситкомі "Король Квінса" (1998-2007). За роль у серіалі "Сайнфелд" Стіллера номінували на "Еммі" та удостоїли American Comedy Award за кращу комедійну роль запрошеного актора.

Пізніше Джеррі Стіллер та його дружина Енн Міра створили успішний комедійний дует "Стіллер та Миру". З сином Беном Стіллером актор знявся в єдиній картині - в комедії "Зразковий самець".

  • Раніше в США помер співак, піаніст, композитор і один із засновників жанру рок-н-рол Річард Уен Пенніман, відомий як Літл Річард. На момент смерті музикантові було 87 років.
  • У віці 73 років помер один із засновників німецького гурту Kraftwerk Флоріан Шнайдер. Інформацію про смерть артиста французькому виданню Ouest France підтвердили його рідні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї