Лайм

Чоловік запропонував брату з синдромом Дауна стати його шафером на весіллі - реакція зворушила до сліз

Добре відео стало в мережі справжнім хітом

24-річний Вілл Клауссен збирається зіграти весілля в липні 2021 року, але вже знайшов собі найкращого шафера. Пропозицію виконати відповідальну роль Вілл зробив молодшому братові Генрі, і юнак з синдромом Дауна сприйняв її як найбільше в світі щастя.

Клауссен закопав біля озера пляшку з посланням і вирушив з братом на її "пошуки". Знайшовши скарб, Генрі дістав записку і прочитав: "Генрі Джо, ти мій найкращий брат і кращий друг, тому чи не погодишся ти стати моїм шафером на весіллі?" - йдеться в записці. Прочитавши повідомлення, хлопець не повірив своїм очам. "Що?" - перепитав він. "Ти хочеш бути моїм шафер?" - повторив Вілл, і щасливий Генрі одразу ж кинувся йому в обійми.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Claussen (@keepitclaussy)

Відео, опубліковане в Instagram Клауссена, подивилися десятки тисяч людей. "Чиста любов, справжня!" - пишуть у коментарях. - "Не можу стримати сліз!" "Це приголомшливо! У світі, повному гніву і ненависті, цей пост повертає мою віру в людство. Спасибі, що поділилися цим, і спасибі за доброту, яка нам так потрібна".

  • Героєм можна стати незалежно від розміру, і метис чихуахуа на прізвисько Бубу - найкраще тому підтвердження. Кмітливий пес врятував життя літнього господаря, коли у нього стався інсульт.
  • Коронавірус допоміг зустрітися сестрам, які шукали одна одну більше 50 років. Одного разу їх розлучили складні сімейні обставини, але доля подарувала жінкам другий шанс.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео