Лайм

10-річна барабанщиця кинула виклик легендарному рок-музиканту і змусила його попотіти

Колишній барабанщик Nirvana Дейв Грол змагається в уміннях з вундеркіндом з Британії

Нанді Бушелл з Великобританії всього 10 років, але чудові навички барабанщиці і жвавий характер вже зробили її знаменитістю. Дівчинка вправно зіграла барабанну партію пісні Foo Fighters "Everlong" і кинула виклик Дейву Гролу - фронтмену Foo Fighters і колишньому барабанщику Nirvana.

"Я мрію одного разу зіграти джем з Дейвом Гролом і всіма Foo Fighters! Містер Грол, я хотіла б поборотися з вами в барабанній битві! Я люблю "Everlong", її дійсно складно грати, вона така швидка, але така класна! - підписала Нанді відео на YouTube. Її ролик зібрав понад 25 тис лайків на платформі і ще 110 тис. лайків в Twitter. Не залишився він непоміченим і для Грола, який охоче прийняв виклик.

"Я не грав цю пісню з того дня, як записав її в 1997 році, але наш барабанщик Тейлор Хокінс грає її щовечора, - каже музикант в своїй відповіді Бушелл. - Нанді, за останній тиждень я отримав принаймні 100 повідомлень від людей з усього світу, в яких говорилося: "Ця дівчинка кидає тобі виклик. Що ти збираєшся робити?" Мені дуже приємно, що ти обрала деякі з моїх пісень для своїх відео і зіграла їх всі ідеально. Тому сьогодні я збираюся зіграти тобі дещо, чого ти, можливо, не чула раніше".

Грол виконав ударну партію пісні "Dead End Friends" групи Them Crooked Vultures, в якій колись грав разом з гітаристом Джошем Хоммом з Queens of the Stone Age і басистом Джоном Полом Джонсом з Led Zeppelin. В кінці ролика лице Грола було яскраво-червоним і покрилося потом від напруги, але він ідеально впорався із завданням.

"Епічно! Це було приголомшливо. Я збираюся поставити вам мат! - заявила 10-річна фанатка, пообіцявши вивчити складну мелодію. - Величезне спасибі!"

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також