Лайм

Сім'я прикрасила дірку в паркані і перетворила свого собаку в зірку відомих картин

Бургер обожнює визирати зі свого притулку і не підозрює, що став зіркою соцмереж

Брайан Стенлі зробив у своєму паркані дірку, щоб дозволити допитливому псу Бургеру стежити за тим, що відбувається на вулиці. Собаці так сподобався оглядовий пункт, що він став годинами просиджувати біля паркану, висунувши голову назовні. Дотепний господар не придумали нічого кращого, ніж перетворити дерев'яну огорожу на подобу тантамарески - стенду для фотозйомки з отвором для обличчя.

Фото: instagram.com/thedogfence

Стенлі разом із сім'єю почали прикрашати паркан репродукціями відомих картин і кіноафіш. Так Бургер виявився героєм "Крику" Едварда Мунка, "Дівчини з перловою сережкою" Яна Вермеєра, динозавром з "Парку Юрського періоду" і акулою з фільму "Щелепи".

Фото: instagram.com/thedogfence

Фото: instagram.com/thedogfence

Голова Бургера, що прикрашає твори мистецтва, стала справжньою пам'яткою серед сусідів. Деякі люди заходять на вулицю тільки для того, щоб сфотографуватися з привітною собакою. "Кожен раз, коли хтось проходить повз, його голова опиняється у дірці", - розповів Стенлі.

Фото: instagram.com/thedogfence

Фото: instagram.com/thedogfence

Побачивши, скільки радості його арт-проект приніс суспільству, Стенлі завів Instagram The Dog Fence. Тепер сім'я документує пригоди своїх собак і розповідає про тварин, яких можна поселити в США. "Якщо я зможу своїм мистецтвом набрати багато підписників і врятувати кілька тварин із притулків, це буде абсолютна перемога", - сказав Стенлі.

Фото: instagram.com/thedogfence

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак