Лайм

У США створили "космічний" шолом для захисту від коронавірусу - і люди не могли не пожартувати

Він точно сподобається тим, хто хоче виглядати як людина, яка тільки-но зійшла з космічного корабля

На ринку засобів індивідуального захисту з'явився новий винахід - шолом MicroClimate Air. Він є альтернативою медичної маски для обличчя, яку рекомендують носити в період пандемії коронавірусу. Правда, виглядає він смішно і безглуздо, і це спровокувало користувачів на створення мемів.

На сайті виробника сказано , що ідея створення шолома належить підприємцю Майклу Холу. Новий пристрій американець придумав, коли катався сім'єю на лижах.

Фото: microclimate.com

Фото: microclimate.com

"Коли він розмовляв зі своїми дітьми на гірськолижному підйомнику, він не бачив їхніх облич. Їм заважали лижні маски, захисні окуляри і т. д. Це обладнання швидко стає мокрим, холодним, неприємним на дотик. Так йому в голову прийшла ідея нових пристроїв, які будуть створювати "мікроклімат" навколо голови", - сказано на сайті.

Фото: microclimate.com

MicroClimate Air зроблений з тканини і прозорого акрилового "віконця" для обличчя. У шоломі є вбудована система вентиляції, яка використовує потужні фільтри. Компанія-виробник запевняє, що скло не пітніє, а тканину легко прати. Придбати футуристичну новинку можна за 199 доларів.

Фото: microclimate.com

Фото: microclimate.com

Начебто все здорово, але в повсякденному житті шолом виглядатиме, м'яко кажучи, дивно. Зате він точно сподобається тим, хто хоче виглядати як людина, яка тільки-но зійшла з космічного корабля. З цього приводу в соцмережах з'явилося багато жартів.

Космічний шолом для життя на землі. Щось пішло не так
Фото: twitter.com

Ми на Марсі? Фото: twitter.com

А хтось просто не вірить, що шолом не буде пітніти Фото: twitter.com

  • Іспанський дизайнер SiiGii розробив костюм-матрац для людей з алергією на сонце. У ньому можна сміливо розкинутися на поверхні води та хитатися на хвилях, не переживаючи, що ультрафіолет потрапить на шкіру.
  • Користувачі соцмереж побачили середньовічний костюм бджоляра і відразу зрозуміли - це відмінний варіант для Хеллоуїна. Крім балахонистому одягу з капюшонами люди також використовували плетені маски.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео