Лайм

Яким буде перший вечір на шоу "Холостячка": Ксенія Мішина показала веселе відео

Прем'єра реаліті відбудеться вже за кілька годин

До прем'єри нового романтичного реаліті каналу СТБ "Холостячка" залишилися лічені години. Щоб скоротати шанувальникам шоу час Ксенія Мішина вирішила показати, якою буде перша вечірка, в ході якої вона зустрінеться з усіма претендентами на її серце. Ось тільки бал та женихи несправжні.

У ролику, опублікованому в Instagram актриси, показані нарізки з костюмованої драми "Кріпосна", де героїня Мішиної Лідія Шефер в своїй жорсткій манері нібито знайомиться з найзавиднішими чоловіками-кіногероями, серед яких Джеймс Бонд (Деніл Крейг), Джей Гетсбі (Леонардо Ді Капріо ), Едвард Каллен (Роберт Паттісон), Крістіан Грей (Джеймі Дорнан) та інші відомі персонажі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"Ну все, відкриваємо всі карти! Дивіться, перша вечірка "Холостячки" без цензури", - написала Ксенія.

Звичайно, це все жарт, і Мішина не з'явиться в шоу в образі кіногероїні, а учасниками не стануть секс-символи Голлівуду. У реаліті ми побачимо актрису відкритою, чесною і без завченого сценарного тексту. А боротимуться за її серце звичайні українські чоловіки, хоча серед них є багаті й знамениті.

Учасниками "Холостячки" стали гумористи з "Ліги сміху" Андрій Рибак та Олександр Еллерт, музикант та блогер Андрій Шатирко, а також бізнесмен Євген Ковтуненко. Решту претендентів глядачі каналу СТБ побачать вже сьогодні о 19:00.

  • Після анонсування "Холостячки", theLime поцікавився у Ксенії Мішиної, чим підкупив її романтичний проект, і чи не боїться вона пліток, інтриг і скандалів, без яких, якщо нам не зраджує пам'ять, чоловіча версія передачі ще не обходилася.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео