Лайм

Від чого вимерли динозаври? Вони побачили результати виборів в Україні: ілюстрація Олександра Грехова

Український ілюстратор підсумував результат голосування влучною картинкою

Місцеві вибори-2020 відзначилися рекордно низькою явкою, великою кількістю порушень, провальним опитуванням Володимира Зеленського та неоднозначними результатами, які демонструють хиткі позиції президентської партії. У мережі активно обговорюють голосування, і український художник Олександр Грєхов прокоментував ситуацію влучною ілюстрацією.

Грєхов опублікував в Facebook малюнок шокованого трицератопса, який читає газету з результатами місцевих виборів в Україні. "Від чого насправді вимерли динозаври?" - запитує він у підписників.

Фото: facebook.com/aleksandrgrekhov

Ілюстрація художника сподобалася користувачам соцмереж, набравши сотні лайків і десятки репостів. "Тодішні партії -"Слуга динозаврів", або "Опозиційна платформа - За мезозой", - жартують коментатори. - "Сміюся і плачу", "Зараз якраз збираюся ознайомитися. Попередьте мене, якщо там щось не так".

Олександр Грєхов не вперше присвячує свої роботи місцевим виборам. Раніше художник показав інструкцію, що робити з 5 питаннями президента Зеленського, а також зобразив історію кохання агітаторів парламентських партій в стилі Ромео і Джульєтти.

Фото: twitter.com/grekhov

Фото: twitter.com/grekhov

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео