Лайм

Майстри Фотошопу вставляють гігантів в міста нормального розміру - ось 10 цікавих фото з конкурсу

Тема конкурсу - "Місто перебільшень"

Компанія Design Crowd організовує конкурси, в якому учасники могли б показати свої навички володіння Фотошопом. Майстрам пропонуються різні теми, щоб кинути виклик їх творчості та талантам.

Ось тема конкурсу під назвою "Місто перебільшень", де людям доводилося створювати гігантів та вставляти їх в міста нормального розміру. Рівень цих робіт аж ніяк не професійний, але вони досить цікаві та веселі.

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Фото: designcrowd.com

Спільнота Design Crowd створює подібні конкурси з 2014 року, і кожен раз теми все смішніша. Наприклад, недавно учасники об'єднували рослини і тварин в химерних гібридів: риблоко (риба та яблуко), грібопаха (гриб та черепаха), лягушоллі (жаба та брокколі), котядоркі (коти та помідори).

  • Дивіться також на theLime, як шанувальник Disney знайшов цікавий спосіб як стати ближче до своїх улюблених героїв. Хлопець додає мультяшних персонажів до своїх фотографій, створюючи нові сюжети.
  • Художник та фотограф Кевін Карден вже десять років захоплюється Фотошопом і редагуванням фотографій. Набивши руку, талановитий тато перетворює знімки з дітьми в справжні екшн-сцени, що нагадують фільми Marvel.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео