Лайм

6-річні очевидці ДТП намалювали для поліції портрети винуватиці - тепер їй точно не сховатися

Жінка збила дорожню огорожу і поїхала з місця події

У німецькому місті Хамм поліція "включила" в матеріали слідства малюнки вихованців дитсадка, щоб знайти жінку, яка врізалася в дорожню огорожу і зникла з місця ДТП, пише BBC.

Фото: Polizie Hamm

6-річні Луїза, Ромі, Селіна і Луїс збиралися перейти дорогу по світлофору, коли побачили інцидент, винуватицею якого стала жінка з коротким світлим волоссям. Уважні малюки повідомили про це своїй вчительці, вона попросила їх намалювати ДТП, а потім звернулася в поліцію.

Фото: Polizie Hamm

У своєму Facebook поліцейські опублікували два малюнки і написали, що жінка "не подбала про завдані збитки і продовжила свій шлях". У коментарях сищиків похвалили і пожартували, що їхні ескізи напевно виявилися кориснішими, ніж записи камер відеоспостереження.

"Діти приголомшливо спрацювали. Вони не відвертаються в сторону, а діють. Багато дорослих можуть повчитися на прикладі дітей", - пушту користувачі мережі.

  • Хлопець з Великобританії малює домашніх тварин заради благодійності - ці милі портрети зачаровують своєю простотою.
  • Тато-художник відтворив тваринок з малюнків своїх дітей. Картинки вийшли одночасно кумедними і моторошними настільки, що британець одразу ж створив для них Instagram-аккаунт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео