Лайм

Кіт грав біля вогню й випадково підпалив собі хвіст - пухнастик не постраждав, але його реакція точно вас розмішить

Краще тримати відкритий вогонь подалі від улюбленців

Кіт грав з собакою, але не помітив поруч запалену свічку. У якийсь момент хвіст пухнастика загорівся, але його незворушна реакція стала хітом в мережі та розвеселила тисячі людей.

На кадрах видно, як кіт бігає по столу і відбивається лапою від собаки. Але коли запалюється його шерсть, він зупиняється і байдуже дивиться на свій охоплений полум'ям хвіст. Незабаром вогонь погас і кіт не постраждав, але реакцію кота люди відразу прозвали найсмішнішою в 2020 році.

У цій ситуації більше злякалася собака, яка відскочила від столу і почала бігати по кімнаті. Після того, як полум'я зникло, песик підійшов до свого приятеля і понюхав його вже не такий розкішний хвіст.

  • Що буде, якщо напоїти білку? Відповідь на це питання випадково дізналася мешканка Міннесоти Кеті Морлок, яка залишила у дворі миску з Забрідь грушами, а потім зняла на відео пухнастого гризуна, який вирішив поласувати частуванням.
  • Читайте також на theLime, як слон забрів вночі до людей у двір, щоб знайти там що-небудь смачненьке, але у нього на шляху встав кіт. Незважаючи на величезну різницю в розмірах, пухнастий охоронець ні крапельки не злякався, а навпаки сміливо вийшов до непроханого гостя і прогнав його.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео