Лайм

Лондонський акваріум під час локдауну показує пінгвінам різдвяні фільми, і птахам вони дуже подобаються

Щоб пернаті не нудьгували, для них встановили телеекрани

У лондонському акваріумі Sea Life пінгвінам почали показувати різдвяні фільми. Таким чином співробітники розважають птахів, які занудьгували без відвідувачів під час локдауну.

Як пише Daily Mail, за межами вольєра встановили телеекрани, де транслюються святкові картини, такі як, наприклад, "Ельф". "Ми завжди шукаємо нові та інноваційні способи розважити всіх наших істот і залучити їх в пізнавальний процес", - розповіла співробітниця акваріума Леа Петтітт.

Фото: PA

За словами акваріуміста, птахам дуже подобаються спостерігати за людьми на екрані, але все-таки вони з нетерпінням чекають повернення реальних гостей центру. На радість птахів, лондонський акваріум відкриється для відвідувачів вже в найближчі дні.

Акваріум Sea Life, як і зоопарки в Англії, закриті з 5 листопада через пандемію Covid-19.

  • А співробітники британського зоопарку в Ньюквей придумали для пінгвінів не менше цікаву розвагу. Щоб пернаті не нудьгували без людей, для них встановили генератор мильних бульбашок - такої дитячої радості ніхто від них не чекав.
  • Читайте також на theLime, як жінка скучила на карантині і відкрила ресторан для бурундука. Пухнастого відвідувача вона балує різноманітним меню та оригінальним декором.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео