Лайм

Далматинець заспівав пісню і зіграв на піаніно - такий "собачий вальс" заслуговує на оплески

Виразний спів під музику зробив плямистого артиста знаменитим

Музично обдарований далматинець на ім'я Декстер став зіркою соцмереж, коли його власники Естер і Роб із Джерсі зняли на відео його музичний номер. Пес став на задні лапи біля піаніно, мелодійно завиваючи під власний акомпанемент.

Господарі знімали співака нишком, адже він соромиться публіки і припиняє музикувати, як тільки помічає людей.

"Він грає на піаніно вже якийсь час. Я майже цього не бачу, але мої сусіди кілька разів запитували, чи вчиться моя дочка грі на фортепіано. Моя дочка дійсно раніше вчилася грати, але кращий піаніст в нашому будинку - Декстер, - розповіла Естер Daily Mail. - Це приголомшливо і дійсно звучить так, ніби він співає і намагається грати різні ноти".

Власниця зізналася, що одного разу музика Декстера розбудила їх посеред ночі, але вони не тримають зла на натхненного виконавця.

"Коли ми встали і побачили, що це Декстер, то просто не повірили своїм очам. Але він просто великий дурненький пес, який грає на піаніно - що тут може не подобатися? Можливо коли-небудь він навчить нас грати", - сказала вона.

  • Люди діляться знімками своїх усміхнених собак, і theLime зібрав 10 милих личок, які напевно змусять посміхнутися і вас. Ці кадри - саме те, що всім нам потрібно в цей непростий 2020-й.
  • Раніше конкурс найсмішніших фотографій домашніх тварин Comedy Pet Photo Awards оголосив переможців 2020 року. Головним призером став портрет сторожового пса на прізвисько Лапша.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео