Лайм

Маша Єфросиніна потроллила Monatik'а за ранкову зарядку на Мальдівах: фото

Телеведуча любить жартувати над колегами

Поки одні знаменитості гріють ніжки на теплих островах, інші проводять канікули в морозній Україні, та з заздрістю дивляться стрічку в Instagram. Так, Маша Єфросиніна втомилася дивитися на фотографії колег з Мадьдів, і запустила смішну рубрику "Заздрість - не моє".

Телеведуча робить пародії на найяскравіші знімки своїх зіркових друзів, і виставляє їх в свій мікроблог. Єфросиніна вже забавно потроллила казковий відпочинок Насті Каменських, а тепер добралася й до Monatik'а.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Хітмейкер разом з родиною відпочиває на Мальдівах, звідки регулярно ділиться знімками на березі Індійського океану або серед зелених пальм. Днями артист показав, як на відпочинку проходить ранкова зарядка - на теплому пісочку і на тлі блакитної води.

Єфросиніна зробила те ж саме, тільки замість піску - сніг. Правда, щоб зробити стійку на голові телеведучій довелося застосувати Фотошоп.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Дописувачі телезірки посміялися від душі, зазначивши її відмінне почуття гумору. Ролик-пародія змусив посміхнутися і колег Єфросиніної, в числі яких Олександр Педан, Надя Дорофєєва, Марина Боржемская, Андрій Бедняков та інші.

Не пройшов повз і сам Monatik. "Це дуже хороші вправи! Добре, що ти їх робиш, Маша! Спина ніколи не буде хворіти", - пожартував артист в коментарях.

А ось так виглядала пародія на відпочинок Насті Каменських


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)


  • Дивіться також на theLime, яким могло б бути шоу "Холостячка" в українській озвучці. Львів'янин Віктор Самохвалов зробив смішну пародію, яка відразу стала хітом в соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео