Лайм

Вірна собака днями чекала господаря біля дверей лікарні - відео їхньої зустрічі зворушує до сліз

Мила Бончук чергувала біля лікарні 6 днів

14 січня карета швидкої допомоги відвезла Джемаль Сентурка з турецького міста Трабзон в лікарню. Слідом за машиною вирушила Бончук (Бусинка) - улюблена собака чоловіка.

Віддана тварина цілими днями чекала господаря біля дверей лікарні. Дочка Сентурка Айнур розповіла, що забирала Бончук додому, але собака кожен раз тікала назад.

"Вона приходить кожен день близько 9 ранку і чекає до настання темряви. Вона не входить, - сказав охоронець лікарні Мухаммет Акденіз. - Коли двері відкриваються, вона заглядає всередину".

Журналістам каналу DHA вдалося зняти возз'єднання Бончук і її улюбленого господаря. Щасливий пес почав підстрибувати, облизувати чоловіка і жувати його тапок. "Вона дуже до мене звикла. І я теж постійно сумую за нею", - сказав Сентурк.

Госпіталізація Джеміля тривала 6 днів, і він нарешті зміг повернутися додому разом з Бончук, яка тепер ні на крок від нього не відходить.

  • Смішний пес прикинувся кульгавим, щоб підтримати господаря з переломом, і відео їхньої прогулянки зворушило мережу. Власник стверджує, що собака здорова і лише висловлює співчуття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео