Лайм

Хлопець жартома подарував батькам найбільший у світі кросворд - ті розгадали й пожартували у відповідь

На рішення головоломки пішло близько 10 місяців

Більше 10 років тому американець пожартував над своїми літніми батьками. У той час пенсіонери захоплювалися розгадуванням головоломок, і син вирішив подарувати їм гігантський кросворд. Подружжя відклали громадину в сторону, і забули про неї на кілька років, але тут прийшов 2020-й, а разом з ним і локдаун.

Щоб убити час під час карантину пара приступила до справи. У січні 2021-го батьки представили синові свою роботу - і пожартували, що тепер йому належить перевірити, чи точні вони дали відповіді. Цією історією хлопець поділився на сайті Reddit.

Фото: reddit.com

Кросворд був розміром 213 на 213 сантиметрів і складався з 90 тисяч квадратів для 28 тисяч слів. У комплекті йшла 100-сторінкова брошура із запитаннями.

І якщо на рішення головоломки пішло близько 10 місяців, скільки буде потрібно часу на перевірку - невідомо. Але, судячи з розмірів полотна, яке висить тепер у батьків на стіні, це не один місяць роботи.

  • Читайте також на theLime, як хлопець пожартував над глибоко релігійними батьками, подарувавши їм на Різдво портрет актора Евана МакГрегора в ролі персонажа "Зоряних воєн" Обі-Вана Кенобі. Ті вирішили, що це Ісус і тут же знайшли йому місце у вітальні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео