Лайм

Зоопарк Вашингтона показав, як панди радіють снігу і з'їжджають з гірки вниз головою

Бамбукові ведмеді - справжні фанати снігу

Смітсонівський національний зоопарк у Вашингтоні показав, як дві панди Мей Сян і Тянь Тянь насолоджуються сніжною погодою. Відео їхніх розваг розчулило користувачів мережі і зібрало сотні тисяч лайків у Twitter і Facebook.

Дочекавшись снігопаду, клишоногі милахи почали з'їжджати з гірки вниз головою. Також вони уявляли себе сніговиками, катаючись по заметах.

Великі панди родом із північного Китаю, де часто буває сніг. Взимку вони стають особливо грайливими, тому багато зоопарків балують панд снігом і крижаними тортами навіть у теплу пору року.

  • Новини наганяють тугу? Подивіться, в якій ідилії живуть шотландський фермер і його маааленький бичок. Милому Хемішу 9 років, і він - шотландський високогірний бик.
  • Вірна собака днями чекала господаря біля дверей лікарні, і відео їхньої зустрічі зворушує до сліз. Мила Бончук чергувала біля лікарні 6 днів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео