Лайм

В Лондоні кіт заліз на дах поїзда, і його довелося затримати на 2,5 години

Пухнастий порушник порядку не хотів переривати свій відпочинок

Швидкісний потяг на лондонській станції Юстон вивели з експлуатації на 2,5 години, оскільки кіт на його даху навідріз відмовлявся спускатися на землю, пише The Guardian.

Тварина згорнулося калачиком на даху поїзда залізничної компанії Avanti West Coast приблизно за півгодини до його відправлення в Манчестер. Кіт відмовлявся рушити з місця, тому пасажирів з невеликою затримкою перевели у запасний поїзд. Потім співробітники кинулися вмовляти його спуститися, адже він знаходився у небезпечній близькості до ліній електропередач у 25000 вольт.

Фото: Network Rail / PA

Через 2,5 години кіт пішов назустріч своїм рятувальникам, коли вони надали йому платформу для висадки у вигляді сміттєвого відра.

За словами співробітників станції, пухнастий порушник не виглядав наляканою, і спокійно пішов у ніч у своїї котячих справах. Досі невідомо, як йому вдалося видертися на дах поїзда.

"Нам часто доводиться мати справу з птахами на станції, але за весь час, що я тут, це перший кіт, який спробував проїхатися на даху поїзда, - сказав керівник станції Джо Хендрі. - На щастя, цікавість не вбила цього кота, і ми раді, що він не витратив одне зі своїх дев'яти життів".

  • Раніше моряки врятували чотирьох рудих котів з тонучого корабля. Офіцеру ВМФ Таїланду довелося ви носити їх на спині .

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також