Лайм

Два покоління Телепузиків: у дитячому серіалі помітили смішний ляп про вік персонажів

Шанувальники звинуватили творців у спотворенні хронології Телепузиків

Творці дитячого серіалу "Телепузики" опублікували в Twitter пост, присвячений профілактиці COVID-19. У ньому Тінкі-Вінкі, Діпсі, Ла-Ла і По демонструють сертифікати про вакцинацію і домовляються погратися на вулиці.

Плюшеві істоти показали документи, які підтверджують, що вони побували в "Домашній клініці" і отримали по дві дози вакцин "Нунсон Нунсон" та "АстраТубіка". Саме так фанати помітили кричущу помилку, адже в довідках говориться, що телепузики народилися у 2003 році - через 6 років після виходу серіалу в ефір.

Фото: twitter.com/TeletubbiesHQ

Дитяче шоу вперше вийшло на BBC у 1997 році, а в 2001-му показ завершився на 365 серії. У 2015 році історію різнокольорових персонажів з телевізорами на животах продовжили для сучасних дітей.

Фото: twitter.com/TeletubbiesHQ

Користувачі соцмереж не змогли пройти повз ляп, і почали жартувати над творцями шоу.

"Я думав, що телепузики - це мілленіали, але чомусь вони виявилися представниками покоління Z", - пишуть у Twiiter. "Це означає, що існує більше одного покоління телепузиків, і обидва вони досить дорослі, щоб пити".

Фото: twitter.com/TeletubbiesHQ

Один знавець франшизи пішов далі і розвінчав весь світ телепузиків. Він заявив, що дія серіалу "відбувається на Землі у поточний період часу", а не в Телепузіі - казковій країні, населеній величезними кроликами. "Також телепузики вразливі до хвороб", - зазначив він.

Вірусний пост зібрав понад 435 тисяч лайків і понад 134 тисяч ретвітів. Надихнувшись хайпом, творці серіалу опублікували підтвердження вакцинації Ну-ну - домоправителя телепузиків, схожого на пилосос. "Поглиблення знань про телепузиків. Тепер Ну-ну - це органічна істота з кров'ю", - пишуть шоковані фанати.

Фото: twitter.com/TeletubbiesHQ

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також